Η ΙΚΤΕΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α.Ε, δημιούργησε για εσάς την πρωτοποριακή υπηρεσία KTEO delivery με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σας και την διευκόλυνσή του προγραμματισμού σας!

Η υπηρεσία αυτή, σας δίνει την δυνατότητα να παραμείνετε στο χώρο σας, ενώ εμείς παραλαμβάνουμε το ΙΧ όχημά σας και σας το επιστρέφουμε έχοντας πραγματοποιήσει τον προβλεπόμενο απο την νομοθεσία έλεγχο ΚΤΕΟ!!!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 26510 94900 ή στο 697 373 0000 και να κλείσετε ραντεβού άμεσα, εύκολα και γρήγορα την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε.

Ώρες λειτουργίας

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: 08:00 – 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:00 – 16:00
ΚΥΡΙΑΚΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ

Συχνές ερωτήσεις & Ανακοινώσεις

 • Πότε περνάω ΚΤΕΟ;

  Ο τεχνικός έλεγχος ενός οχήματος είναι υποχρεωτικός από την Ελληνική νομοθεσία και πρέπει να διενεργείται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ανάλογα με το είδος του οχήματος.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Πότε βγάζω κάρτα καυσαερίων;

  Ο έκδοση κάρτας καυσαερίων (ΚΕΚ) ενός οχήματος είναι υποχρεωτική από την Ελληνική νομοθεσία και πρέπει να διενεργείται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ανάλογα με το είδος του οχήματος.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Τί χαρτιά απαιτούνται να προσκομίσω;

  A Όλα τα δικαιολογητικά που ζητούνται κατά τον τεχνικό έλεγχο σε οχήματα, εκπαιδευτικά, επιβατικά Δημοσίας Χρήσης και οχήματα προς ταξινόμηση.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Προθεσμίες και πρόστιμα!!!

  Όλα τα δικαιολογητικά που ζητούνται κατά τον τεχνικό έλεγχο όλων των οχημάτων.

  Διαβάστε περισσότερα