Μια αγκαλιά για την Μαμά και το παιδί

Στο κέντρο μας θέλουμε να έρχονται μαζί με τους γονείς και οι « αυριανοί οδηγοί» ώστε να κρατούν εικόνες και να παίρνουν μηνύματα για την οδική ασφάλεια. Γνωρίζοντας ότι τα παιδιά βαριούνται εύκολα σε περιορισμένους χώρους και αντιδρούν έχουμε φροντίσει να έχουμε στο χώρο είδη ζωγραφικής, παραμύθια, σπαζοκεφαλιές και πάζλ ώστε να περνούν την ώρα τους ευχάριστα , μαθαίνοντας για το αυτοκίνητο και την οδική ασφάλεια.

Μην διστάσετε λοιπόν να πάρετε μαζί σας το παιδί ή το εγγονάκι σας και να είστε σίγουροι ότι για τον μικρό σας «θησαυρό» θα είναι μια πολύ ωραία εμπειρία.

Συχνές ερωτήσεις & Ανακοινώσεις

 • Πότε περνάω ΚΤΕΟ;

  Ο τεχνικός έλεγχος ενός οχήματος είναι υποχρεωτικός από την Ελληνική νομοθεσία και πρέπει να διενεργείται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ανάλογα με το είδος του οχήματος.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Πότε βγάζω κάρτα καυσαερίων;

  Ο έκδοση κάρτας καυσαερίων (ΚΕΚ) ενός οχήματος είναι υποχρεωτική από την Ελληνική νομοθεσία και πρέπει να διενεργείται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ανάλογα με το είδος του οχήματος.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Τί χαρτιά απαιτούνται να προσκομίσω;

  A Όλα τα δικαιολογητικά που ζητούνται κατά τον τεχνικό έλεγχο σε οχήματα, εκπαιδευτικά, επιβατικά Δημοσίας Χρήσης και οχήματα προς ταξινόμηση.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Προθεσμίες και πρόστιμα!!!

  Όλα τα δικαιολογητικά που ζητούνται κατά τον τεχνικό έλεγχο όλων των οχημάτων.

  Διαβάστε περισσότερα