Μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε και βιώνουμε όλοι μας ο ελεύθερος επαγγελματίας και η επιχείρηση καλούνται να σηκώσουν πολύ βαρύ φορτίο με πολλές φορές οδυνηρά αποτελέσματα. Επιχειρήσεις κλείνουν, επαγγέλματα χάνονται και πολλοί άνθρωποι νέοι και μη μένουν άνεργοι .

Η Business solutions είναι μια υπηρεσία παροχής εκπτώσεων και ευέλικτων τρόπων αποπληρωμής προς τον επαγγελματία και την επιχείρηση με σκοπό την ελάφρυνση των οικονομικών υποχρεώσεων ώστε να συμβάλουμε και εμείς με τον τρόπο μας στην βιωσιμότητα της.

Η έκπτωση παρέχεται στο κόστος του τεχνικού ελέγχου και αφορά συγκεκριμένο αριθμό ελεγχόμενων οχημάτων από πλευράς επαγγελματία-επιχείρησης.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ώρες λειτουργίας

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: 08:00 – 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:00 – 16:00
ΚΥΡΙΑΚΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ

Συχνές ερωτήσεις & Ανακοινώσεις

 • Πότε περνάω ΚΤΕΟ;

  Ο τεχνικός έλεγχος ενός οχήματος είναι υποχρεωτικός από την Ελληνική νομοθεσία και πρέπει να διενεργείται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ανάλογα με το είδος του οχήματος.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Πότε βγάζω κάρτα καυσαερίων;

  Ο έκδοση κάρτας καυσαερίων (ΚΕΚ) ενός οχήματος είναι υποχρεωτική από την Ελληνική νομοθεσία και πρέπει να διενεργείται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ανάλογα με το είδος του οχήματος.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Τί χαρτιά απαιτούνται να προσκομίσω;

  A Όλα τα δικαιολογητικά που ζητούνται κατά τον τεχνικό έλεγχο σε οχήματα, εκπαιδευτικά, επιβατικά Δημοσίας Χρήσης και οχήματα προς ταξινόμηση.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Προθεσμίες και πρόστιμα!!!

  Όλα τα δικαιολογητικά που ζητούνται κατά τον τεχνικό έλεγχο όλων των οχημάτων.

  Διαβάστε περισσότερα